Author Topic: Someone who can use PCS2...  (Read 7004 times)

Star Dragon

  • EDF Brigadier General
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1098
    • View Profile
Someone who can use PCS2...
« on: April 01, 2009, 04:46:47 AM »
That's all I need for now.

  I'm so pissed off ATM I'm not even reposting the pics I did over at HLP.

  I have a backlog of misc models (non-project related) I don't if they will work in FS2 or not but for a fact PCS2 does not and never did work right on my system for making cobs into POFS, I CAN work with existing pofs, but that doesnt help me right now...

  So if you are a NEW PERSON, and can make pcs2 work on your system, this is a great opportunity fro you to earn some karma/recognition in the community and my thanks...

Respond here or pm me for details...


:yes:
"Don\'t think of it as being out-numbered, think of it as having a WIDE target selection!"
 
 Coordinator Robotech Mod II
Coordinator FS2 Star Fleet Academy

My powers outside the Robotech section are weak. (as it should be)

Part-time fringe member of the cult of Karajorma :naughty:
 

JGZinv

  • The Last Dual! Guardian
  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
    • http://www.FringeSpace.org
Someone who can use PCS2...
« Reply #1 on: January 11, 2010, 10:45:38 AM »
Have you ever thought of trying a virtual machine perhaps?
http://en.wikipedia.org/wiki/VirtualBox

Might allow you to bypass whatever troubles you're having, unless
it's hardware and not software related.
True power comes not from strength, but from the soul and imagination.

Non mihi, non tibi, sed nobis. (Not for you, not for me, but for us...)
FringeSpace: the Tachyon to FS2 Total Conversion Mod
The Parallel World\'s Community Forum (anime)
[/COLOR]

Star Dragon

  • EDF Brigadier General
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1098
    • View Profile
Someone who can use PCS2...
« Reply #2 on: February 03, 2010, 11:01:50 PM »
Thanks for the suggestion but after fairly recent events my fire is diminished, plus I don't mess with things that complex. Dealing with one OS is enough for me. Turns out that disabling account control (while unwise) solves a LOT of issues for other things...

Several CRPG's occupy my time these days...
"Don\'t think of it as being out-numbered, think of it as having a WIDE target selection!"
 
 Coordinator Robotech Mod II
Coordinator FS2 Star Fleet Academy

My powers outside the Robotech section are weak. (as it should be)

Part-time fringe member of the cult of Karajorma :naughty:
 

dragonsniper

  • Nuking a Sathana\'s
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 398
    • View Profile
Someone who can use PCS2...
« Reply #3 on: February 04, 2010, 04:22:55 PM »
So exactly what are you looking for Star Dragon? You looking for someone that knows PCS2?

Star Dragon

  • EDF Brigadier General
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1098
    • View Profile
Someone who can use PCS2...
« Reply #4 on: February 09, 2010, 05:27:11 AM »
Yes, I have been for a few years...

 However, after losing about 40gb of various projects and related materials, I sorta feel kicked in the nuts as far as FS2 modding goes so If your interest remains in a few months or maybe even a year or so later I'll remember you and PM you then.

Right now my Photobucket pages are the last evidence of what I had over the years and it's as painful as it is precious... I need an extended break.

Sound good?
"Don\'t think of it as being out-numbered, think of it as having a WIDE target selection!"
 
 Coordinator Robotech Mod II
Coordinator FS2 Star Fleet Academy

My powers outside the Robotech section are weak. (as it should be)

Part-time fringe member of the cult of Karajorma :naughty:
 

dragonsniper

  • Nuking a Sathana\'s
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 398
    • View Profile
Someone who can use PCS2...
« Reply #5 on: February 09, 2010, 12:46:29 PM »
Wow. 40GB of stuff. Sorry about that man. That sucks.

Well, if you still need someone to do the whole PCS2 thing, I'm open. In a year or so, I'm sure I'll know it a lot better, and can help if you need it.

Just out of curiosity, you didn't happen to back the files up to a website somewhere, did you? Even if it was really early into development?

applle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 0
    • View Profile
Someone who can use PCS2...
« Reply #6 on: February 15, 2012, 02:24:26 AM »
That's all I need for now.