Author Topic: Cutscenes don't work  (Read 4918 times)

Braxator

  • Lost Reploid In Space
  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Cutscenes don't work
« on: February 20, 2008, 06:37:01 AM »
Well I got FS2SCP and when I start the game, I hear sound from the cutscene, but I cannot see the actual video. I can't open the video in WMP either. Are the video's corrupt or do I have to download some sort of codec or something?
Thanks in advance for your help.
And now it\'s my turn...
[SIGPIC][/SIGPIC]
I\'m really hooked on Doom lately! :p:D:P

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #1 on: February 20, 2008, 09:00:54 AM »
Are you running in D3D8 or OpenGL mode? Check the video tab of the launcher. Only the latter will play movies properly.

Braxator

  • Lost Reploid In Space
  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #2 on: February 20, 2008, 03:41:12 PM »
Quote from: karajorma;92138
Are you running in D3D8 or OpenGL mode? Check the video tab of the launcher. Only the latter will play movies properly.


I tried both settings but none made any difference.
I also have a second question, I have Open Launcher version 5.3. Is this a good version or do I have to download an other version?
And now it\'s my turn...
[SIGPIC][/SIGPIC]
I\'m really hooked on Doom lately! :p:D:P

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #3 on: February 20, 2008, 06:11:21 PM »
Bloody hell that's old. You definitely should upgrade.

Braxator

  • Lost Reploid In Space
  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #4 on: February 20, 2008, 07:26:54 PM »
Quote from: karajorma;92158
Bloody hell that's old. You definitely should upgrade.


I already got the newest version now but that doesn't make any difference.
And now it\'s my turn...
[SIGPIC][/SIGPIC]
I\'m really hooked on Doom lately! :p:D:P

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #5 on: February 20, 2008, 07:42:43 PM »
If you still had 5.3 you definitely didn't have the newest version. Something went very wrong when you upgraded if you still had that.

Braxator

  • Lost Reploid In Space
  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #6 on: February 21, 2008, 03:44:38 PM »
Quote from: karajorma;92170
If you still had 5.3 you definitely didn't have the newest version. Something went very wrong when you upgraded if you still had that.


Anyway, how can I fix this problem?
And now it\'s my turn...
[SIGPIC][/SIGPIC]
I\'m really hooked on Doom lately! :p:D:P

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #7 on: February 22, 2008, 12:28:27 PM »
Install it properly. Copy across any files you have (But NO folders) that you see in this picture to a new folder. You might not have them all but that's not a problem.



Then just use Turey's installer to install the rest of the missing files.

Braxator

  • Lost Reploid In Space
  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #8 on: February 23, 2008, 10:57:31 AM »
Quote from: karajorma;92328
Install it properly. Copy across any files you have (But NO folders) that you see in this picture to a new folder. You might not have them all but that's not a problem.



Then just use Turey's installer to install the rest of the missing files.


That installer doesn't work.
And now it\'s my turn...
[SIGPIC][/SIGPIC]
I\'m really hooked on Doom lately! :p:D:P

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
Cutscenes don't work
« Reply #9 on: February 23, 2008, 01:36:32 PM »
How does it not work?