Author Topic: FAQ + How to get started using FS2NetD  (Read 422956 times)

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #330 on: February 15, 2009, 09:52:47 PM »
What campaign? And as far as I know there is no restriction on creating your own missions.

iceyd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #331 on: February 16, 2009, 10:10:43 PM »
i have done everything as it said to do but everytime i go to multiplayer its says fails to connect i wonder what im doing the ports are in and freespace 2 is allowed on my firewall so I wonder what im doing wrong can someone help me please i found out what i was doing wrong it wouldnt connect when i was useing the .10 exe it connects fine with the .9 exe
« Last Edit: February 16, 2009, 10:14:34 PM by iceyd »

FUBAR-BDHR

  • Master Drunk
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 171
    • View Profile
    • http://www.165thbdhr.com
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #332 on: February 17, 2009, 11:18:47 PM »
Get the latest 3.6.10 build.  The old build that downloads with the installer is too outdated to work with FS2netD.   http://www.hard-light.net/forums/index.php/board,173.0.html
FUBAR

Master Drunk of the 165th Beer Drinking Hell Raisers

Witzy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #333 on: February 27, 2009, 11:29:09 AM »
Ok, so I am new and will seem like a idiot but I'd like to ask anyways. Regardless of how dead this thread may be.

I try running 3.6.10 and when I try to connect it immiedetly says, "Failed to connect to FS2D net server".

I know the Open installer has done it correctly, everything Ive done so far is fine.

My main issue is trying to add fs2open_pxo.cfg. I think I'm doing something totally stupid. Can someone link me or email me the file so I can just paste in into my Freespace2/Datafolder and Freespace2\mediavps\Data. I also don't have a Data folder in mediavps folder...

I think I just need that put in the right spots.

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #334 on: February 27, 2009, 12:15:23 PM »
Delete it. With 3.6.10 builds the default should work. Delete multi.cfg if you have it too.

Witzy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #335 on: February 27, 2009, 04:14:52 PM »
Wow, after all that time trying to tweak stuff, I took 2 seconds deleted multi.cfg and poof it now works... Lol, thank you. Now I can offically get my ass kicked.

Mansch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #336 on: April 10, 2009, 08:44:43 AM »
Does nobody want to play FS2NetD or has the server changed, because there is no server, when i want to play???????

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #337 on: April 10, 2009, 10:08:41 AM »
Which version of FS2_Open are you using? Usually I'd simply say that you'd logged on when no one was playing but you should have been able to see FUBAR's standalone servers at least.

I'd suggest trying FS2_Open 3.6.10 RC2.

Mansch

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Thx
« Reply #338 on: April 12, 2009, 08:48:11 AM »
THANK YOU!! Now it works;) There are 3 Servers but nobody inside lol. :lol:Anyone wants to play???:nod:

Takashi!

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #339 on: April 28, 2009, 03:15:24 AM »
The lobby is.....working!

:O
Furries are target practice :D

ninelives1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #340 on: June 16, 2009, 12:44:54 AM »
do i need to put anything in the IP bar? everytime i try to start it says connection failed.........

dteran

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #341 on: July 01, 2009, 07:59:33 PM »
How do I get this all up in running on a MAC?

I'm sorry if it was listed somewhere in the 17 pages before this. I didn't see a search function

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #342 on: July 01, 2009, 08:13:09 PM »
Do you already have FS2 on your computer? FS2_Open?

We need a little more info on exactly what point you're starting from.

MatthewPapa

  • GWBB Admin
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1762
    • View Profile
    • http://www.game-warden.com/
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #343 on: July 28, 2009, 05:19:47 AM »
thread updated

Cobra

  • Hiss.
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 597
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #344 on: July 31, 2009, 03:23:55 AM »
He lives!
Fan of every space game on the planet.
"When 900 years old you reach, look as good, you will not. Hmm?" -Yoda

Pathways - Nothing Is As It Seems

GTI: Rebellion - Where\'s your loyalty?