Author Topic: FAQ + How to get started using FS2NetD  (Read 390577 times)

Cobra

  • Hiss.
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 597
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #30 on: April 26, 2005, 03:20:48 AM »
i think it's your connection. i usually had that problem when i had 56K.
Fan of every space game on the planet.
"When 900 years old you reach, look as good, you will not. Hmm?" -Yoda

Pathways - Nothing Is As It Seems

GTI: Rebellion - Where\'s your loyalty?

Duelron1001

  • FS:NA mod leader
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 244
    • View Profile
    • http://www.game-warden.com/fsna/
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #31 on: April 26, 2005, 04:14:35 AM »
it most likely is, something which i plan on fixing.
Leader of the Freespace: A New Age TC mod

Jetmech Jr.

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #32 on: June 22, 2005, 05:33:10 AM »
Ok, this is getting irritating.

Whenever I join a game, I always start out:

1. With every subsystem at 6%, except engines, which are 15% (Whoo T_T')
2. Unable to fire
3. Unable to use targetting.
4. Unable to see anything in sensors
5. Unable to go past 25 speed, Unless I use Afterburners which work perfectly
6. Crashing whenever I press "respawn"

Can anyone help me out here?

Goober5000

  • Über Goober
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 258
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #33 on: June 22, 2005, 11:34:03 AM »
Multiplayer's broken in the latest SCP builds.  It'll be fixed for 3.6.7.

MatthewPapa

  • GWBB Admin
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1762
    • View Profile
    • http://www.game-warden.com/
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #34 on: June 22, 2005, 11:40:15 AM »
Until then try this build
http://www.game-warden.com/20050103-win32.zip

Btw goober, when can we expect 3.6.7?

Goober5000

  • Über Goober
  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 258
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #35 on: June 22, 2005, 05:30:44 PM »
June 15th. ;)

Cobra

  • Hiss.
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 597
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #36 on: June 23, 2005, 10:30:03 PM »
Well, it's June 23rd. Where's the damn scp? :p
Fan of every space game on the planet.
"When 900 years old you reach, look as good, you will not. Hmm?" -Yoda

Pathways - Nothing Is As It Seems

GTI: Rebellion - Where\'s your loyalty?

feylamia

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #37 on: July 11, 2005, 10:36:47 PM »
Do I need the english version for this multiplayer stuffs?
It just keeps crashing as soon as I move my mouse pointer onto something in the Hangar. :(

FF-Darkhalf

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.ffighters.com
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #38 on: September 07, 2005, 09:49:19 AM »
I keep crashing using tom's build whenever I hit the start game button.

FSO 3.6.5 works apart from having hacked table data. ( I used the FAQ table files)
« Last Edit: September 07, 2005, 10:19:32 AM by FF-Darkhalf »

Evophyrexy

  • wuffie
  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #39 on: September 07, 2005, 02:09:49 PM »
Quote from: feylamia
Do I need the english version for this multiplayer stuffs?
It just keeps crashing as soon as I move my mouse pointer onto something in the Hangar. :(


Try creating a new pilot.

Quote from: FF-Darkhalf
I keep crashing using tom's build whenever I hit the start game button.

FSO 3.6.5 works apart from having hacked table data. ( I used the FAQ table files)

3.6.5 is not really multiplayer compatible. for your problem with Tom's build, it won't work if you have any media VP's in your fs2 folder.

FF-Darkhalf

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.ffighters.com
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #40 on: September 07, 2005, 04:26:20 PM »
which ones should i dump plz, those are the ones I got at the moment:

mv_core.vp
root_fs2.vp
smarty_fs2.vp
sparky_fs2.vp
sparky_hi_fs2.vp
stu_fs2.vp
tango1_fs2.vp
tango2_fs2.vp
tango3_fs2.vp
warble_fs2.vp

* i removed mv_core.vp after comparing the files with karajorma FAQ but still the same, crashing everytime :nervous:

* deleted all, reinstalled from Matthewpapa's Full Game zip (675 megabytes), removed all flags as i kept getting errors, then seems to work smooth, no table hack msg, no crashs, but everytime I start a game I instantly jump :(

*ok finally seems to work, created a new pilots & everything seems fine. Just gotta find someone to play with now :biggrin1:
« Last Edit: September 09, 2005, 01:42:01 PM by FF-Darkhalf »

Dustdevil

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Servers...
« Reply #41 on: October 03, 2005, 04:56:35 AM »
Hey what FS2 server are still working?

MatthewPapa

  • GWBB Admin
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1762
    • View Profile
    • http://www.game-warden.com/
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #42 on: October 07, 2005, 04:56:39 PM »
yes, fs2netd is back up. just use the attached config file because the IP address for the server has changed

Devastator

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
lol
« Reply #43 on: October 15, 2005, 01:47:16 PM »
Do u think u r funny, MatthewPapa?:mad:
I did all u writed down about start usin FS2NetD, but
1.fs2 still says 'hacked table files'(still after I overwrited them with ur files)
2.i c noone in multiplayer:(
I had v1.20 before, but I replaced it with the old engine.
So if u have an idea how to make it working please send it to me!
thx
« Last Edit: October 15, 2005, 01:57:27 PM by Devastator »

MatthewPapa

  • GWBB Admin
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1762
    • View Profile
    • http://www.game-warden.com/
FAQ + How to get started using FS2NetD
« Reply #44 on: October 15, 2005, 05:16:30 PM »
funny? no. This FAQ has worked for 99% of the people that have folllowed it. Some things to try:
Remove MV_Music.vp from the freespace2 directory
When you are following the FAQ, make sure you start with a fresh install