Author Topic: FS2 error?  (Read 5138 times)

JustinD

  • Here we go: BANG.. splat
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
FS2 error?
« on: April 18, 2006, 06:51:13 PM »
uhhhh.... this cant be good. When I load FS2 open for the first time:

fs2_open_3_6_5 caused an Access Violation in module fs2_open_3_6_5.exe at 001b:00000000.
Exception handler called in Freespace 2 Main Thread.
Error occurred at 4/18/2006 11:47:44.
C:\Documents and Settings\Justin Dixon 2\Desktop\FS2\fs2_open_3_6_5.exe, run by Justin Dixon 2.
2 processor(s), type 586.
6144 MBytes physical memory.
Read from location 00000000 caused an access violation.

Registers:
EAX=00000005 CS=001b EIP=00000000 EFLGS=00010206
EBX=0012e550 SS=0023 ESP=0012f60c EBP=00000000
ECX=0012ff24 DS=0023 ESI=0012e94c FS=003b
EDX=028d37dc ES=0023 EDI=0012e414 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
Atlantis Earth Studio & Dragon Designs SSO & LMS

[dw]-hunter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 567
    • View Profile
    • http://www.teamwars.org
FS2 error?
« Reply #1 on: April 18, 2006, 07:11:04 PM »
Try Kara's new CVS build that he modified. It should be more stable.

JustinD

  • Here we go: BANG.. splat
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #2 on: April 18, 2006, 07:29:34 PM »
Alright, that's been fixed - now it cant seem to find the 'web cursor"
Atlantis Earth Studio & Dragon Designs SSO & LMS

JustinD

  • Here we go: BANG.. splat
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #3 on: April 18, 2006, 07:46:14 PM »
ahhh haaa, apparently I need a full version of FS2... which I am downloading at 800kb/s :p nvm guys.
Atlantis Earth Studio & Dragon Designs SSO & LMS

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #4 on: April 19, 2006, 10:23:14 AM »
3.6.5 is very old by the way. It's from Christmas the year before last IIRC.

[dw]-hunter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 567
    • View Profile
    • http://www.teamwars.org
FS2 error?
« Reply #5 on: April 19, 2006, 08:50:40 PM »
you can get kara's build here

JustinD

  • Here we go: BANG.. splat
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #6 on: April 19, 2006, 10:34:35 PM »
nah, my issue was that I didnt have the full FS2 installed, DERRR *slaps self* It's fixed now and looks wonderful, these guys have done great things for the shaders/effects
Atlantis Earth Studio & Dragon Designs SSO & LMS

[dw]-hunter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 567
    • View Profile
    • http://www.teamwars.org
FS2 error?
« Reply #7 on: April 20, 2006, 06:29:04 PM »
you should still use the newest build

JustinD

  • Here we go: BANG.. splat
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #8 on: April 20, 2006, 09:48:48 PM »
uhhh, I am.
Atlantis Earth Studio & Dragon Designs SSO & LMS

[dw]-hunter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 567
    • View Profile
    • http://www.teamwars.org
FS2 error?
« Reply #9 on: April 21, 2006, 03:04:13 AM »
3.6.5 is an old build :P

JustinD

  • Here we go: BANG.. splat
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #10 on: April 21, 2006, 05:26:40 AM »
I am aware of that, lol. but 3.6.7 isnt ;)
Atlantis Earth Studio & Dragon Designs SSO & LMS

Wanderer

  • Mostly harmless
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 602
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #11 on: April 21, 2006, 06:52:18 AM »
3.6.7 is actually quite old too ;), some 7 months or so... But its the most recent 'official build'

[dw]-hunter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 567
    • View Profile
    • http://www.teamwars.org
FS2 error?
« Reply #12 on: April 21, 2006, 07:18:22 PM »
Kara's is the newest build, also more stable then the original CVS build actually and a hell of a lot better then 3.6.7

karajorma

  • He is watching YOU
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5268
    • View Profile
FS2 error?
« Reply #13 on: April 21, 2006, 09:51:04 PM »
Actually Phreak put up one which is newer and then updated it today.