Game Warden Forums

Hosted => Transcend => Topic started by: Ransom Arceihn on February 11, 2005, 10:41:47 PM

Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on February 11, 2005, 10:41:47 PM
Update: Having just finished FREDing the second episode, Transcend's missions are now half complete.

So uh, screenshots:

(http://img18.exs.cx/img18/5048/screen50hr.jpg)

(http://img166.exs.cx/img166/3286/screen67aw.jpg)

(http://img150.exs.cx/img150/4849/screen45yz.jpg)
Title: Updatery
Post by: phreak on February 22, 2005, 02:43:50 AM
why didn't i see this?

anyways this looks awesome
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on February 23, 2005, 03:41:59 PM
Another episode done, another batch of screenshots. Only two this time though...

(http://img64.exs.cx/img64/3233/screen316dk.jpg)

(http://img228.exs.cx/img228/8450/screen327zt.jpg)
Title: Updatery
Post by: Taristin on February 23, 2005, 03:47:41 PM
Quote from: Ransom Arceihn
(http://img166.exs.cx/img166/3286/screen67aw.jpg)



Anukets. :yes:
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on February 28, 2005, 10:31:39 AM
Aand that's it. All 41 missions are done. Now I need to do some heavy testing and add the final touches. Release is imminent.

But you'll get no screenshots of the last episode :p
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on March 01, 2005, 12:37:30 AM
Wow.....
41 missions in only like 2 months right? Thats pretty damn good.

I look forward to playing this campaign.
Title: Updatery
Post by: phreak on March 01, 2005, 01:33:05 AM
well then.  i think its time to get some homework done so i can blow off a weekend playing this.
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on March 07, 2005, 11:32:11 PM
Is it ready yet? It sure would be nice if it was......Its spring break here....there is nothing better than a good FS2 campaign to play on spring break.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 08, 2005, 10:23:48 AM
Sorry about the delay, some of the last missions are giving me trouble with testing. I'm also trying to get the Kelpie working correctly, if it doesn't start behaving soon I'll have to ditch it.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 13, 2005, 03:42:04 AM
What kind of trouble are you having with the Kelpie? Everything seemed to work fime for me with the minimal testing I did...

Is it a collision bug? I've been hearing the max plugin seems to have issues with that, but I've not noticed any directly.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 13, 2005, 04:48:23 AM
I can collide with it without FS crashing, though if I come at it from below I seem to be able to fly straight through it... and when I shoot it once or twice (varies) FS CTDs.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 13, 2005, 10:35:08 PM
...very strange...

There's no geometry errors, I know that much, since it was all made from a cube... so..... must be styxx's pof converter. :(

It's not fair, though. I can't use TS, it destroys smoothing data...
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 13, 2005, 10:41:11 PM
Maybe it has something to do with shields? Cause your capship models work fine... assuming you used the same method thingy.

Edit: ...yeah that appears to have something to do with it. I took away its shield system and now there is no problem.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 14, 2005, 12:33:40 AM
What capships did I make? I don't remember....

Shields... That narrows it down a bit. I'll get styxx on it. Although I doubt he wants to hear me.,
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 20, 2005, 06:28:23 AM
Specifically, the HTL Sobek. Any idea how long it's going to take for the Kelpie to be fixed? If it's going to take much longer than another week I think I'll just release it with a different ship and replace it with the Kelpie once it's ready.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 21, 2005, 04:16:54 PM
*forgot about the Sobek, oddly)

I really don't know how to fix the Kelpie, though. If it's a conversion error, I suppose I can try to reconvert it, again.
In fact, I'll try now, and I'll attach it here for you to try, since my copy of FS_O is acting up recently.
Title: Updatery
Post by: Nuclear on March 21, 2005, 04:24:07 PM
Why haven't I been here yet?

And, BTW, the camp looks awesome so far. If my comp could handle SCP, I'd get it when it was released.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 21, 2005, 04:25:06 PM
Tell me if this is any better, will you? :)
I'd really like to see something I've made featured in a campaign that's actually released. :)
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 21, 2005, 05:26:04 PM
Seems to be much better. But it still CTDs when I hit it from a certain angles, especially on the engines. :(

I may be imagining things but, in places it looks like the shield hit effect is intersecting with the hull...
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 22, 2005, 01:51:30 AM
The shields don't though. Perhaps it's an SCP error. Try the model in Vanilla? (It's not too big for that, is it?)
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 22, 2005, 02:14:13 AM
Does the same thing.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 22, 2005, 02:23:07 AM
Bugger.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 22, 2005, 05:03:38 AM
So... there's no possible way the shield problem couldn't be somehow related to the screwey bounding box on the Sobek?
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 22, 2005, 05:31:20 AM
I don't know. I just don't know.

All of my meshes seem to have some problems lately. And I don't understand it, since I did everything right, as best as I could.
*sigh* I hate this.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 23, 2005, 09:54:23 AM
Hmm... what about using the surface shields flag?
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 25, 2005, 04:06:21 AM
Dunno. Have you tried it? FS_O is buggy for me lately.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on March 25, 2005, 01:40:05 PM
I'm not 100% sure, but I think it only works if there's no shield mesh. At least, when I used the flag the old shield was still there.
Title: Updatery
Post by: Taristin on March 26, 2005, 01:25:43 AM
It'd not be difficult to remove the shield chunk, I think. I may try it later. If worst comes to worst, I'll ask Strattcom to try asnd fix it, since he seems to have fixed the sobek and ares.
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on April 19, 2005, 08:19:47 PM
Is this gonna be released any time soon?

Ive been looking forward to this....
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on April 19, 2005, 08:56:14 PM
Still waiting on the Kelpie. I'd really like to use it in the campaign, but much longer and I think I'll just find a replacement and release it anyway. The last changes I made to the actual campaign happened about a month ago, it's been ready for some time.
Title: Updatery
Post by: Taristin on April 26, 2005, 03:17:14 AM
Try this version... although it is lacking the MOI data, because I'm lazy.

Blame Duelron for IMing me at 11:20p about it
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on April 26, 2005, 05:12:32 AM
Hmm, it doesn't seem any different from before. The hull seems to be fine, but with shields it CTDs when shot.
Title: Updatery
Post by: Taristin on April 26, 2005, 01:04:38 PM
Grr. Where's strattcom?
Title: Updatery
Post by: Cobra on April 26, 2005, 10:17:22 PM
:lol:
Title: Updatery
Post by: StratComm on April 30, 2005, 11:01:23 PM
*Appears, as if out of nowhere*

Lets see... IIRC, there are issues with Styxx's plugin and shields.  Also, Raa I may have to break out the trout :p.  You forgot your dockpoint path for the fighter dock.  Insta-crash as soon as anyone in a kelpie calls in a support ship.  Plus you have 4 LODs listed in the tables but only 2 in the model.

I reconverted for good measure, but the big advantage over your conversion may be bringing the shield in by way of PCS.  I playtested with a friendly squad vs. a hostile one, and as far as I can tell everything works correctly.  Awesome mapping job, by the way.

EDIT: If you're not seeing this post for the first time, please re-download the attachment.  Forgot MOI and radius, but that's fixed now.
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on April 30, 2005, 11:20:25 PM
YaY, this campaign can finally be released!!! W00tage.

(it will also be GW's first completed project)
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 01, 2005, 12:28:49 AM
w00tage!
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on May 02, 2005, 11:44:57 PM
< prod >
ransom, u there?
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 03, 2005, 12:14:57 AM
Quote from: MatthewPapa
(it will also be GW's first completed project)


it will also be the first campaign that includes one of my MODs. :biggrin1:
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 03, 2005, 12:20:22 AM
What did you do?
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 03, 2005, 12:29:17 AM
uh uh uh, wait until the campaign is out. :p
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 03, 2005, 12:35:06 AM
*rolls eyes in doubt at Cobra doing anything of any importance*
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 03, 2005, 01:36:11 AM
I will give you a hint: it's a highly modified science vessel with a new skin and shit.
Title: Updatery
Post by: StratComm on May 03, 2005, 02:12:16 AM
I worry anytime anything is described with "and shit" as the primary descriptor.  But I'll remain cautiously optimistic.
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 03, 2005, 02:15:10 AM
:rolleyes:

the "and shit" means some other stuff i'm not gonna tell about.

:rolleyes:
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 05, 2005, 01:53:18 AM
Figures, this. When I finally get the model fixed (through external means) Ransom doesn't visit his own forum. :rolleyes:
Title: Updatery
Post by: Duelron1001 on May 05, 2005, 02:08:08 AM
last i hear of him we was changeing his campaign so it didn't use your ship.
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 05, 2005, 02:23:53 AM
He said he *may* do that if it wasn't fixed soon... and now it is. :p

If he did, then serves him right. :p
Title: Updatery
Post by: Duelron1001 on May 05, 2005, 05:28:52 AM
he said to me: next time you see me online I'll have a campaign done. That was before the ship got fixed, but also after you tryed. So I don't know what hes going to do, it's upto him; i'll be happy either way to play his campaign.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 05, 2005, 09:47:25 AM
Yarr, I did switch it so it used a different ship, but now the Kelpie is back in and everything is as it should be.

BUT THE NEWS IS NOT ALL FLOWERS AND CANDY!

While 100% finished now there are some bugs with certain new sexps which kinda break it (they were working before..) so I'm going to have to withhold it until those are fixed. I get the feeling God does not want to see this campaign released as not only this, but earlier when I was just finished fixing the missions back with the Kelpie in them there was a blackout which lasted for a couple hours and when it came back all the files were corrupt. Hooray for .bak files.
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 08, 2005, 02:55:37 AM
Why not recommend usage with an older build that works properly? Not all of use use the latest build anyways, since there are so many bugs popping up all the bloody time.

Also, you should upload the campaign now, so that you don't lose the backups too.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 08, 2005, 09:09:16 PM
I did try the older build which worked properly, and upon closer inspection the bug seems to have been there since the beginning. It's by some bizarre coincidence I didn't notice the bug until now. It looks like you're going to have to wait for it to get fixed.

Also I've already copied the campaign over to another comp which is not Windows and therefore logically will not explode at the worst possible moment.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 08, 2005, 09:56:08 PM
since its when the sun is shining, can you possibly make a duplicate sun entry with the No Glare tag and use it for that mission?
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 08, 2005, 11:41:08 PM
I'm not sure that's the problem though, because it also happens when the sun's not even within your FOV. Just if your ship is pointing toward that 180 degrees of the background, or something. But I'll try that.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 09, 2005, 11:10:31 AM
Uh, well now I just feel stupid. How do you give tags to a sun?
Title: Updatery
Post by: phreak on May 09, 2005, 02:14:55 PM
you need to make a new entry for the sun in stars.tbl.  copy the needed sun entry and add $NoGlare: to the end

Code: [Select]

$Sun: SunWhiteNG
$Sunglow: Sunglow01
$SunRGBI: 1.0 1.0 1.0 1.0
$NoGlare:
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 09, 2005, 03:07:23 PM
oh boy...
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 09, 2005, 03:20:40 PM
Okay I've done that, but the new entry won't appear in FRED and if I manually put it into the mission there's simply no sun at all.
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 09, 2005, 03:24:13 PM
you might have the wrong build.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 09, 2005, 11:05:48 PM
no its been in the codebase since 2002

RA: can you post the entry?
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 09, 2005, 11:16:16 PM
oh. :nervous:
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 10, 2005, 10:11:26 AM
Code: [Select]

$Sun: SunGoldNG
$Sunglow: SunglowGold
$SunRGBI: 0.74 0.76 0.44 1.0
$NoGlare:


Edit: I don't think it's a problem with the actual entry, because FRED isn't even showing it in the list of available suns.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 10, 2005, 02:34:19 PM
the only other thing is that you ran into the maximum number of starfield bitmap entries, which is 160.  I don't want to make you count that :)
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 10, 2005, 03:02:21 PM
Even if I just rename an existing sun without modifying the entry suddenly it won't appear in FRED.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 10, 2005, 05:13:55 PM
you have to create a duplicate bitmap named SunGoldNG.tga/pcx/dds

it sounds pretty stupid, but thats how it works.
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 10, 2005, 05:14:59 PM
simple solutions for complicated problems. does it get any better than this?

[EDIT] Yay! my 400th post! :biggrin1:
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 10, 2005, 07:01:19 PM
Even with that duplicate bitmap it's still not appearing.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 10, 2005, 09:28:50 PM
is it in data/effects?
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 10, 2005, 09:36:33 PM
Indeed it is.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 11, 2005, 12:36:14 AM
ok we're obviously going aboot this the wrong way.  time to actually fix the bug.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 11, 2005, 02:30:45 AM
check the recent builds forum foo'
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 12, 2005, 03:58:42 AM
Cool, thanks for fixing it so quickly.

But having just finished playing the campaign through once more, I'm afraid I'm going to have to disappoint you all again. While it's ready and sitting in a rar file on my desktop, I'm simply not willing to release it while certain bugs are around - the three I mentioned in the thread for that build. Once the second (movie bug) and third (warp out CTD) things are fixed the campaign will be released, I just think they hinder the campaign too much.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 12, 2005, 04:55:32 AM
i think baby jesus hates this campaign or something.  i'll take a look at it this weekend.  the weather should be shitty enough to warrant spending the day inside to code.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 12, 2005, 03:38:38 PM
Damn that baby jesus, always one step ahead of me.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 22, 2005, 03:18:26 PM
well i do have the loading screen bug fixed.  I don't think i'll be able to fix the third one since i can never recreate it.

The second one may be related to this bug: http://mgo.maxgaming.net/mantis/bug_view_advanced_page.php?bug_id=0000404

its the only this i can think of at the moment, so if you're running d3d then i don't know what's going on.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 22, 2005, 06:53:13 PM
Yeah, I'm using D3D.

If you don't get either of the problems it may just be something wrong on my end, I'm going to try a fresh install of FS2 and see what happens.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 22, 2005, 08:02:55 PM
Ghn... still happens. I have a couple ideas so I'll see if they fix it, if not I'm going to try to make a couple of campaign missions to demonstrate the bug (because it only happens in campaigns).

Also the loading screens aren't fixed, at least, not in the May 14 build which seems to be the newest build posted. And with that build, training-msgs now only display the first line of text, everything else gets cut off.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 22, 2005, 10:47:47 PM
mantis the training message one.

I fixed the loading screen bug on the 16th or so, so it shouldn't be any build.  except for the one thats compiling now, which will also include a new FRED as well.
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 22, 2005, 11:55:33 PM
Quote from: Ransom Arceihn
And with that build, training-msgs now only display the first line of text, everything else gets cut off.


must be a render problem.
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 23, 2005, 12:06:42 AM
BRILLIANT!

What EVER would we DO without your cunning INSIGHT?!
Title: Updatery
Post by: phreak on May 23, 2005, 12:25:44 AM
can somebody just delete that fucking post of Cobra's?

and before i forget:
http://dynamic4.gamespy.com/~freespace/forums/showthread.php?s=&threadid=32771
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 23, 2005, 01:20:12 AM
Dammit, I'm tired, so SHUT THE HELL UP.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 23, 2005, 01:32:22 AM
Training-msg bug mantis'd. (http://mgo.maxgaming.net/mantis/bug_view_page.php?bug_id=0000420) I uh, forgot to set the category, DirectX isn't really a relevant category since it happens on OGL too.
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 23, 2005, 01:34:02 AM
Quote

Unread   13 Minutes Ago
Cobra
This message has been deleted by Ransom Arceihn.


I love it! :lol:
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 23, 2005, 04:43:02 AM
yeah, well you know what? grow up. so i'm younger than you, big woop. that doesn't give you the right to just flame, torture (in certain ways) etc. start acting your age.
Title: Updatery
Post by: Duelron1001 on May 23, 2005, 07:30:56 AM
lol
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 23, 2005, 01:42:06 PM
Quote from: Cobra
yeah, well you know what? grow up. so i'm younger than you, big woop. that doesn't give you the right to just flame, torture (in certain ways) etc. start acting your age.

grow up? GROW UP? Listen to YOURSELF! Three times in THIS thread alone you spoke when you needn't have spoken.

Tell me, how, POSSIBLY, could saying 'must be a renderring problem' help? HOW? Especially when there's already a coder, and the mission developer who is already far more experienced in troubleshooting, working on the problem?

WE don't flame you because you're younger. We flame you because you point out the obvious, you make nonsensical comments, and you make replies to threads with only a smilie.

YES, we do that from time to time, as well. But you have done it in almost everythread you've participated in.

The 'torture' I've had no part in. (Except if you've been getting emails from the GTD bastion forums... :nervous: )
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 23, 2005, 05:23:18 PM
oh yes. emails from the pr0n forum. :p

meh. i was tired. now shattap. :p
Title: Updatery
Post by: phreak on May 24, 2005, 12:22:45 AM
And its not actually a rendering problem

Quote

It's because of the way Training_buf and Training_lines work together. When a change is made to Training_lines it makes that same change to Training_buf. That's why Training_text was there, to have a clean copy to reset the message. When it goes through the split lines it will put NULL at the end of the line. This ends up in Training _buf as well which is why it ends up showing only one line. It does show all of the lines the first frame but doesn't at any time later.

The basic fix I have is to spilt_str just the once in message_training_setup() but I really don't know if that breaks any variable replacement which is why I haven't put it in CVS yet. Simply going back to having Training_text there fixes it without breaking anything else but it is rather wasteful.

Moving the split_str() lines to message_training_setup() should also reduce some processing time on each frame if that's a valid fix for you. The variable replacement would still work, but only once, so it wouldn't ever be change *while* the message is displayed. I don't know if that's intended though and if it is then the Training_text fix should be used. It's the least problematic fix as I'm sitting here looking at it though. After testing it seems to work fine but if it's wrong then feel free to change it.
Title: Updatery
Post by: Cobra on May 24, 2005, 12:35:13 AM
there, ya see? all you had to do was let phreak prove me wrong. :rolleyes:
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 24, 2005, 05:16:43 AM
If you hadn't said anything nobody would have had to prove you wrong, and everyone would have been happier! Especially Salazar, because he just hates it when this kind of stuff happens

Cobra stop using 'I'm tired' as an excuse, whenever you say something stupid you say that. By that logic you must be in a perpetual state of tiredness.

But on to business, now the minimalist in me likes Duelron's apt 'lol' response better. It's succinct, it has style, and it's a TLA. On the other hand Raa's avatar is a polar bear with no pants on so he wins by default
Title: Updatery
Post by: Duelron1001 on May 24, 2005, 06:35:47 AM
dam, i'll out style you yet Raa!!

now as an admin i should stop spaming right about here.
Title: Updatery
Post by: Taristin on May 24, 2005, 02:34:08 PM
You can never beat the polar bear without pants!
'cause he's too sexay for his coat, too sexay for his pants, so sexay it hu-urts!
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 31, 2005, 08:24:45 PM
Well after a few tests I can't seem to replicate the ship warping out CTD, so since nobody else seems to have the problem I'm going to assume it's something on my end.

I'll release it once the loading screens and the movie playback is fixed, I'm not sure about the latter but loading screens still don't seem to be displaying correctly.
Title: Updatery
Post by: phreak on May 31, 2005, 09:48:05 PM
loading screens should be fixed in the newest builds.  Taylor has one dated the 30th you may want to test.  You're also in luck since redmenace duplicated the movie screen bug and it should be getting looked at.  An official release of 3.6.7 is hopefully going to take place within the next two weeks, so you may want to release it then.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on May 31, 2005, 10:19:02 PM
Aye, I tried the 30th build, loading screens were still acting weird.
Title: Updatery
Post by: phreak on June 04, 2005, 05:12:18 AM
ok mantis both of them.  hopefully i'll pull myself away from EVE to take a peek at the loading screen one.
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on June 22, 2005, 11:30:09 AM
Any additional news on this project?
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 22, 2005, 12:10:35 PM
I don't know. I guess I'll check one of the newer builds to see if anything's fixed.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 22, 2005, 12:30:25 PM
Nope. Loading screens still broken and movies aren't showing video.

Edit: Wait a second... after trying a few more times it seems movies are working fine. I wonder why it didn't work the first time...

Loading screens definitely still borked though.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 22, 2005, 01:32:20 PM
I'd swear I did it before, but apparently not... loading screen bug mantis'd (http://lore.maxgaming.net/~scp/mantis/bug_view_page.php?bug_id=0000457).
Title: Updatery
Post by: MatthewPapa on June 22, 2005, 03:21:46 PM
If you have any more problems try this CVS buld that I just compiled, its as up to date as possible right now.

http://www.game-warden.com/GW build.zip (http://www.game-warden.com/GW%20build.zip)
Title: Updatery
Post by: phreak on June 22, 2005, 03:50:35 PM
taylor just fixed them.  everything worked for me though which is wierd :wtf:
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 22, 2005, 06:29:21 PM
Hooray. I've also reported the movie bug (http://lore.maxgaming.net/~scp/mantis/bug_view_page.php?bug_id=0000458) now, hopefully this can get fixed soon and I can finally release this thing.
Title: Updatery
Post by: Cobra on June 23, 2005, 12:00:14 AM
yay! i wanna see my mod in action, too. :biggrin1:
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 27, 2005, 09:13:48 PM
So uh... any progress on that bug? :nervous:
Title: Updatery
Post by: phreak on June 28, 2005, 12:08:49 AM
try this, i made the relavant code change that taylor suggested.

http://fs2source.warpcore.org/exes/phreak/fs2_open_r_trans_test.zip
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 28, 2005, 12:27:19 AM
Problem's still there :(
Title: Updatery
Post by: phreak on June 28, 2005, 12:41:55 AM
ok.  does it still happen in taylor's 01/03 build?  thats basically 365 + movies

http://www.game-warden.com/20050103-win32.zip
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on June 28, 2005, 01:13:40 AM
Yep, still happens.
Title: Updatery
Post by: phreak on June 28, 2005, 01:27:22 AM
well thats interesting.  you may want to make a note of that in mantis.  we also need your system specs.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on July 05, 2005, 03:07:20 PM
Sigh. I'm tempted to just release this and tell people to only play it with OGL until this gets fixed, since that mode has no problems...
Title: Updatery
Post by: phreak on July 05, 2005, 05:10:14 PM
just wait for 367, should be out by the middle of the month (thats what we said in june too :))

i've uploaded a change with taylors new suggested fixes
http://fs2source.warpcore.org/exes/phreak/fs2_open_r_trans_test.zip
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on July 06, 2005, 01:10:40 AM
*phreak uses coding attack!*

*Bug is immune!*


:(
Title: Updatery
Post by: phreak on July 06, 2005, 03:15:53 AM
dogshit taco!
Title: Updatery
Post by: Gai Daigoji on July 21, 2005, 07:56:53 PM
So hows this going? I just finished playing Sync (Yes I only just got around to it) so I am interested in playing this, so any news you can provide would be great. :)
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on July 22, 2005, 06:15:54 AM
Since it seems doubtful this bug'll get fixed any time soon, I'm probably going to release it within a week under certain conditions...

Duelron get on MSN.
Title: Updatery
Post by: phreak on July 24, 2005, 09:57:39 PM
release it.  If that problem happens to me, I can take a look at it and test it myself.
Title: Updatery
Post by: Taristin on July 24, 2005, 10:35:33 PM
release it so all may know the glory that is the Kelpie class assault fighter!
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on July 25, 2005, 12:17:38 PM
Aye aye cap'n, splice the mainbrace

Uploading now. Gimme about an hour.
Title: Updatery
Post by: Ransom Arceihn on July 25, 2005, 03:42:25 PM
Done. (http://www.game-warden.com/forum/showthread.php?t=963)